فهرست مطالب
این سمعک ها در رده ی کوچکترین سمعک های سفارشی هستند. سمعک CIC کاملا در داخل کانال گوش قرار می گیرند و مناسب افت های خفیف شنوایی تا افت های متوسط و شدید است. این سمعک ها تقریبا نامرئی هستند و معمولا برای کسانی تجویز می شوند که ظاهر سمعک برای آن ها اهمیت دارد.تجویز این سمعک با سایر مدل ها متفاوت است، به این دلیل که عوامل شخصی زیادی از قبیل نوع و میزان کم شنوایی و همچنین اندازه و شکل مجرای گوش در تجویز این سمعک تاثیرگذار است.طول عمر این باتری ها 3 تا 5 روز است، اما بستگی به ساعات استفاده در طول روز، سطح تکنولوژی دستگاه و شدت کاهش شنوایی متفاوت است. باتری سمعک شماره 10 در برند های مختلف را از آزمایش آنلاین تهیه فرمایید. باتری های اصل و اورجینال در طول عمر سمعک تاثیر به سزایی دارد.
تمامی اجزای الکترونیکی سمعک CIC درون قاب سمعک در داخل مجرای گوش قرار می گیرد.در سمعک های CIC زائده پلاستیکی بسیار نازکی به قاب سمعک متصل است که برای قرار دادن سمعک در داخل گوش یا خارج نمودن آن بکار می رود.معمولا از باتری سمعک دی پاو 10 یا باتری سمعک دی پاور 312 – باتری سمعک ریواک 10 یا باتری سمعک ریواک 312 استفاده می کنند.برای خرید باتری سمعک حتما به مراکز معتبر مراجعه فرمایید.معمولا از باتری دی پاور 10 یا باتری سمعک دی پاور 312 – باتری سمعک ریواک 10 یا باتری سمعک ریواک 312 استفاده می کنند.باتری سمعک از اجزای مهم سمعک می باشد. تقلبی بودن باتری باعث آسیب به دستگاهتان خواهد شد. با خرید انواع باتری از آزمایش آنلاین از اصل بودن باتری ها اطمینان خاطر داشته باشید.
انواع سمعک های نامرئی شامل CIC و IIC و رسیور داخل مجرا می باشد. سمعک داخل گوشی CIC داخل مجرای گوش قرار می گیرد اما خیلی عمقی نیست و از بیرون بخش کوچکی از آن قابل دیدن می باشد این مدل رایج ترین سمعک داخل گوشی نامرئی است و در سطوح مختلف تکنولوژیکی عرضه می شود.سمعک داخل گوشی IIC ظریف ترین مدل سمعک است و به طور کامل در مجرای گوش قرار می گیرد. ظریف بودن و نامرئی بودن آن تا حد بسیاری به مجرای گوش، قطعات استفاده شده و تکنولوژی آن دارد.سمعک های رسیور داخل مجرا یا ریک از انواع پشت گوشی محسوب می شوند. میکروفن این مدل ها از بدنه سمعک خارج شده و به وسیله سیم نازکی در عمق مجرای گوش جای می گیرد. در صورتی که بدنه اصلی سمعک در پشت گوش قرار دارد و به دلیل عدم جاگیری میکروفن در بدنه سایز این مدل سمعک ها بسیار ظریف بوده و به راحتی پشت لاله گوش پنهان می شود. امکانات و تکنولوژی های مختلفی در سمعک نامرئی پشت گوشی ریک قابل استفاده می باشد.
مهم ترین مزیت این سمعک، قابل دید نبودن آن می باشد. همین علت باعث شده که این سمعک طرفداران بسیاری داشته باشد. از آنجایی که میکروفن این سمعک ها درون کانال قرار می گیرند، صداهای اطراف را به صورت طبیعی دریافت می کند. چرا که تغییری در ساختار آناتومیک گوش خارجی که در تعیین منبع صدا نقش بسیار مهمی را انجام می دهد، ایجاد نمی کند. این مسئله در سمعک های پشت گوشی صدق نمی کند زیرا میکروفن سمعک در پشت گوش قرار گرفته و ساختار آناتومیک گوش خارجی تاثیری در دریافت صداهای اطراف ندارد.دیگر مزیت این سمعک این است که بلندگوی این سمعک در فاصله بسیار نزدیکی از پرده گوش قرار می گیرد و می تواند سیگنال صوتی قدرتمندی را تولید کند و به همین دلیل فرد به تقویت زیاد سیگنال صوتی نیاز پیدا نخواهد کرد. همین امر باعث می شود مشکلات صدا مانند صدای زوزه و سوت کشیدن سمعک کاهش پیدا می کند.مزیت دیگر سمعک CIC این است که به علت این که این سمعک ها کاملا در داخل مجرای گوش قرار می گیرند، محافظت این سمعک در برابر نویز ناشی از صدای وزش باد است که در بقیه انواع سمعک ها این مسئله یکی از مشکلات اساسی و مهم به شمار می آید.مزیت بعدی این سمعک ها این است که فرد بیمار بدون استفاده از وسیله جانبی می تواند به راحتی با تلفن صحبت کند و گوشی تلفن را نزدیک گوش خود قرار دهد.
تکنولوژی: از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت سمعک نامرئی، تکنولوژی و امکانات به کار رفته در آن است. استفاده از تکنولوژی مدارات مجتمع در سمعک های هوشمند رده بالا باعث کاهش فضای مورد نیاز و در نتیجه سایز بسیار ظریف خواهد شد. سمعک های نامرئی هوشمند از مزایایی چون وایرلس، حذف نویز، شنوایی دو گوشی و.. بهره می برند. الگوریتم های پردازشی به روز برندها در محصولات نامرئی هوشمند آن ها عرضه می شود و بیمار می تواند از آن ها بهرمند گردد.
کیفیت ساخت: به دلیل قرار گیری این سمعک ها در گوش و مجاورت با رطوبت و جرم گوش بیشتر در معرض آسیب هستند. به همین دلیل در ساخت سمعک های نامرئی از پوشش های نانو و ضد آب استفاده می شود.
سایز: در ساخت این سمعک ها به دلیل محدودیت سایز از قطعات ظریف و در عین حال قدرتمند استفاده می شود تا نیاز کاربر را برطرف نماید. برای تولید قطعات ظریف و پر قدرت، طراحی خاص و فناوری به روز نیاز است که در نتیجه موجب افزایش قیمت خواهد شد.
این سمعک ها به گونه ای طراحی شده اند که تمام اجزای آن ها درون مجرای گوش قرار می گیرند و فقط سطح خارجی آن ها و درب باطری از بیرون قابل رویت است. رنگ سمعک معمولا به گونه ای انتخاب می شود که هماهنگ با رنگ پوست یا موی فرد باشد که کمتر جلب توجه کند.پوسته سمعک هاCIC با قالب گیری از گوش فرد به صورت اختصاصی ساخته می شود. بنابرین در هنگام تجویز سمعک، متخصص شنوایی سنج از گوش بیمار قالب اولیه را با استفاده از خمیرهای مخصوص و ضد حساسیت تهیه کرده و آن را به شرکت ارسال می کند.شرکت پوسته را می سازد و اجزای الکترونیکی سمعک را درون آن قرار می دهد. سپس متخصص آن را با نیازهای بیمار تنظیم می کند.سمعک های داخل گوشی یک دسته کوچک از نخ شفاف و با استحکام بالا دارند تا جاگذاشتن در داخل گوش و در آوردن آن به راحتی انجام شود.در سمعک های CIC باتری سمعک سایز 10 که زرد رنگ می باشند استفاده می شود. طول عمر این باتری ها 3 تا 5 روز است، اما بستگی به ساعات استفاده در طول روز، سطح تکنولوژی دستگاه و شدت کاهش شنوایی متفاوت است.باتری شماره 10 را ازفروشگاه آزمایش آنلاین تهیه فرمایید. باتری های اصل و اورجینال در طول عمر سمعک تاثیر به سزایی دارد.
در صورتی که افت شنوایی فردی شدید نیست و نمی خواهد دیگران متوجه این موضوع شوند که از سمعک استفاده می کند، انتخاب و خرید سمعک CIC بهترین گزینه است. افرادی که مجرای گوش آن ها کوچک و یا مستقیم است و حالت S شکل ندارند، کاندیدای مناسبی برای این سمعک ها نیستند.افرادی که دچار پارگی پرده گوش هستند، به طور مکرر دچار عفونت گوش می شوند، زیاد عرق می کنند یا ترشح و جرم سازی در گوششان بسیار زیاد است. نمی توانند از این سمعک ها استفاده کنند.افراد مسنی که با افزایش سن ممکن است شکل طبیعی گوش خود را از دست بدهند.کودکان که با رشد فیزیکی و تغییر سایز گوش، نیاز به قالبگیری جدید خواهند داشت.
در این مطلب شما را با سمعک CIC یا سمعک داخل مجرای گوش آشنا نمودیم. معایب و مزایای آن را نیز بیان کردیمبه طور کلی این سمعک مناسب افرادیست که افت شدید شنوایی ندارند و از دیده شدن سمعک بیزارند. البته عزیزان باید معایب و مزایای سمعک را بررسی نمایند. در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر در مورد خرید سمعک و یا باتری سمعک خود دارید، با کارشناسان مجموعه آزمایش آنلاین تماس حاصل نمایید.همچنین در مرکز آزمایش آنلاین انواع سمعک های داخل گوشی با ضمانت و کیفیت بالا موجود می باشد.
در صورتی که افت شنوایی فردی شدید نیست و نمی خواهد دیگران متوجه این موضوع شوند که از سمعک استفاده می کند، انتخاب سمعک CIC بهترین گزینه است.
افرادی که مجرای گوش آن ها کوچک و یا مستقیم است و حالت S شکل ندارند، کاندیدای مناسبی برای این سمعک ها نیستند. افرادی که دچار پارگی پرده گوش هستند، به طور مکرر دچار عفونت گوش می شوند، زیاد عرق می کنند یا ترشح و جرم سازی در گوششان بسیار زیاد است. نمی توانند از این سمعک ها استفاده کنند.کودکان که با رشد فیزیکی و تغییر سایز گوش، نیاز به قالبگیری جدید خواهند داشت.
در این مطلب شما را با سمعک CIC یا سمعک داخل مجرای گوش آشنا نمودیم. معایب و مزایای آن را نیز بیان کردیم و به طور کلی این سمعک مناسب افرادیست که افت شدید شنوایی ندارند و از دیده شدن سمعک بیزارند. البته عزیزان باید معایب و مزایای سمعک را بررسی نمایند. در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر در مورد خرید سمعک و یا باتری سمعک خود دارید، با کارشناسان مجموعه آزمایش آنلاین تماس حاصل نمایید.همچنین در مرکز آزمایش آنلاین انواع باتری سمعک در برند های مختلف مانند : باتری سمعک زیمنس ، باتری سمعک رناتا ، باتری سمعک با ضمانت و کیفیت بالا موجود می باشد.