سونوگرافی در منزل

با پرکردن فرم زیر می‌توانید از خدمت سونوگرافی در منزل بهره‌مند شوید. سونوگرافی با حضور پزشکان متخصص این حوزه و با دستگاه‌های پرتابل انجام می‌شود و نتیجه آن بلافاصله در دسترس شما قرار می‌گیرد.

سونوگرافی در منزل
سونوگرافی در منزل

سونوگرافی

سونوگرافی که گاهی اوقات، اولتراسونوگرافی هم نامیده می‌شود، نوعی روش تصویربرداری است که با کمک امواج صوتی با فرکانس بالا انجام می‌شود. پزشک سونولوژیست، می‌تواند با دستگاه‌های سونوگرافی پرتابل (قابل حمل)، وضعیت اندام‌های داخلی مانند ناحیه شکمی، رحم و تخمدان ها، کلیه و مجاری ادراری، کبد و کیسه صفرا، طحال، غده تیروئید و مانند آن را بررسی کند.

این دستگاه‌ها، توانایی بسیار خوبی در تصویربرداری دقیق از اندام‌ها دارند و پزشک متخصص پس از انجام سونوگرافی، تصویر به دست آمده را می‌تواند برای شما چاپ کند تا در صورت بروز مشکل، به پزشک معالج مراجعه کنید.

با انجام سونوگرافی در منزل، علاوه بر ذخیره زمان و انرژی، می‌توانید مطئن باشید که پزشکان متخصص متعهد به همراه دستگاه‌های سونوگرافی مناسب در محل حاضر می‌شوند و خدمت مورد نظر را انجام می‌دهند.

سونوگرافی در منزل

دانستنی‌های سونوگرافی در منزل

آمادگی قبل از انجام سونوگرافی: پزشکان سونوگرافی را اغلب به همراه آزمایش خون، تجویز می کنند. اطمینان حاصل کنید که قبل از انجام سونوگرافی دستورالعمل‌های لازم را پیگیری می‌کنید. در شرایط اضطراری سونوگرافی معمولا بلافاصله در مطب پزشک انجام می‌شود. اگر برای زمان دیگری وقت دارید و یا می‌خواهید سونوگرافی را در منزل انجام دهید، حتما در مورد خوردن و نوشیدن قبل از سونوگرافی پرس و جو کنید. به عنوان مثال برای سونوگرافی شکم گفته می‌شود حداقل 6 ساعت قبل از انجام سونوگرافی، از خوردن و آشامیدن بپرهیزید، چرا که ممکن است کیسه صفرا در تصویر دیده نشود. برای سونوگرافی مثانه ممکن است نیاز باشد مقدار زیادی آب بنوشید.

برای پوشش مناسبی که باید قبل از انجام سونوگرافی داشته باشید، باید دقت کنید در بیشتر موارد، فقط باید پوستی را که تکنسین قصد بررسی آن را دارد، در معرض دید قرار دهید. به عنوان مثال سونوگرافی شکم را می‌توان با پوشیدن شلوار و پیراهن انجام داد. فقط باید پیراهن را بالا بکشید تا شکم در معرض دید قرار گیرد. در مورد سونوگرافی واژینال، باید لباس خود را در بیاورید و حتی نباید لباس زیر داشته باشید.

روش انجام سونوگرافی: سونوگرافی توسط تکنسین و یا پزشک متخصص و در کنار تخت انجام می‌شود. متخصص از شما می‌خواهد لباس خود را دربیاورید تا محل مورد نظر را با ژل رسانا که روان کننده است بپوشاند. در صورت امکان، بسته به ابزار و ملزومات موجود ژل گرم می‌شود. سپس تکنسین مبدل را روی پوست، گاهی اوقات با فشار محکم، می‌چرخاند که می‌تواند باعث ایجاد برخی از دردهای خفیف شود. با استفاده از مبدل برای اشاره به مناطق مورد نظر، تکنسین از کامپیوتر برای گرفتن تصاویر استفاده می کند. وقتی سونوگرافی تمام شد، تکنسین معمولا یک دستمال برای پاک کردن ژل رسانا تهیه می‌کند. هنگامی که تکنسین تأیید کرد که تمام تصاویر لازم ضبط شده است، می‌توانید لباس خود را بپوشید.

تفسیر نتایج سونوگرافی: فقط چند دقیقه طول می‌کشد تا رادیولوژیست نتایج سونوگرافی را تفسیر کند. نتایج نشان می‌دهد که چه چیزی در تصاویر وجود دارد و چه کاری می‌توان انجام داد. پزشک هم با توجه به نتایج سونوگرافی بیماری را تشخیص و تجویز دارو می‌کند. به طور معمول نتایج به پزشک ارائه می‌شود تا با شما در میان بگذارد. در صورت عدم شنیدن پاسخ، حتما پیگیری کنید. در صورت نیاز می‌توانید یک نسخه از گزارش رادیولوژیست و حتی دیسکی حاوی تصاویر اصلی نیز درخواست کنید.

سونوگرافی چقدر طول می کشد؟ سونوگرافی معمولا بیش از 30 دقیقه طول نمی‌کشد. اگر برای آزمایش لازم است مایعات بنوشید تا مثانه پری داشته باشید، ممکن است زمان بیشتری از شما گرفته شود. هنگامی که تکنسین تمام تصاویر را بدست آورد، با رادیولوژیست مشورت می‌کند تا مطمئن شود که به نظر دیگری احتیاج ندارد. بیشتر اوقات تکنسین قادر به گفتن نتیجه به شما نیست. هنگامی که رادیولوژیست تصاویر مربوط به سونوگرافی را تفسیر می کند، گزارش در اختیار پزشک قرار می‌گیرد.

پاسخ به سوالات شما

سونوگرافی در منزل سونوگرافی در منزل آیا هزینه رفت و آمد، جدا از هزینه سونوگرافی در منزل، محاسبه می‌شود؟

خیر، هزینه‌ای که شما برای انجام سونوگرافی در منزل پرداخت می‌کنید، هزینه‌های رفت و آمد را هم شامل می شود و شما نیازی به پرداخت جداگانه برای اینکار ندارید.

سونوگرافی در منزل سونوگرافی در منزل در چه مواردی شما نیاز به انجام سونوگرافی دارید؟

معمولا پزشکان زمانی که نتوانند با شواهد موجود، نوع بیماری را تشخیص دهند، ممکن است سونوگرافی از اندام‌های داخلی مورد نظر تجویز کنند تا شرایط بدنی بهتر مشخص شود.

سونوگرافی در منزل سونوگرافی در منزل آیا انجام سونوگرافی در منزل خطر دارد؟

خیر، سونوگرافی به کمک امواج فراصوت یا التراسوند انجام می شود و هیچ خطری شما و اطرافیانتان را تهدید نمی‌کند.

سونوگرافی در منزل سونوگرافی در منزل مزایای استفاده از سونوگرافی در منزل چیست؟

احتمالا شما هم با ما موافق هستید که بودن در ترافیک، منتظر ماندن در چراغ قرمزها و یا صف‌های طولانی خدمات درمانی، انرژی و زمان زیادی از ما می‌گیرد. همچنین افرادی که قدرت حرکتی کافی را ندارند و یا مایل نیستند به دلایل مختلفی از خانه خارج شوند، می‌توانند از روش سونوگرافی در منزل استفاده کنند.