اگر به فکر انجام لیزر موهای زائد هستید، میتوانید با پر کردن فرم زیر، لیزر موهای زائد را به راحتی در منزل انجام دهید.
دستگاههای لیزر موی خانگی، عملکردی مشابه انواع لیزرهایی دارند که در سالنهای زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد. این لیزرها، با پالسهای نوری که به ریشه مو میتابانند، رشد موهای زائد را کند میکنند و آنها را از بین میبرند.
دستگاههای لیزری که برای استفاده در خانه استفاده میشوند، برای از بین بردن موهای زائد همه بخشهای بدن، از جمله دست و پا و ناحیه تناسلی استفاده می شوند، مگر آنکه دستگاهی که مورد استفاده قرار میگیرد، برای اندام های مختلف ممنوعیت داشته باشد.
همچنین بسته به نوع دستگاه، ممکن است هنگام استفاده از دستگاه لیزر برای موی زائد، پوشیدن دستکش و عینک نیاز باشد.
لیزر موهای زائد به یکی از پرطرفدارترین روشهای رفع موهای ناخواسته بدن تبدیل شده که در سال های اخیر تقاضا براى آن افزايش زیادی داشته است. این فرایند باعث خلاص شدن از سالنهای اپیلاسیون، تیغ، مومک و موبر و صد البته جوشها و موهای زیر پوستی میشود.
اما لیزر موهای زائد مثل هر تكنولوژى جديدی باید شناخته و در زمان و مکان درست خود مورد استفاده قرار بگیرد. خیلی مهم و البته بدیهی است که این امر کاملا تخصصی است و باید زیر دست متخصصین این حوزه انجام شود. در اين فرصت نگارشی تلاش داریم هر آنچه درباره لیزر موهای زائد لازم دارید را یک جا به شما عرضه کنیم. هدف ما این است که در انتخاب بهترین راه به شما کمک کنیم. هیچ چیز جای اهمیت سلامتی شما را نمیگیرد.
اصولا لیزر موهای زائد چه فرایندی است و چگونه عمل میکند؟
نور لیزر هر چیزی که تیرهرنگ باشد را حرارت داده و میسوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیرهرنگ داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب میبیند و از بین میرود. هرکدام از موهای بدن ما دارای یک چرخه رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آنها در فاز رشد به سر میبرند. اگر هنگام لیزر موهای زائد، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد. به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصلههای زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد، تعدادی از فولیکولهای فعال مو سوخته میشوند و بالاخره پس از مدتی تمامی موها از بین میروند.
آیا پرمویی های غیرهورمونی با لیزر موهای زائد رفع می شود؟
این پرمویی (هایپر تریکوز) معمولا پاسخ دهی مناسبی به لیزر دارد. هرچه پوست افراد مبتلا به پرمویی غیرهورمونی، روشن تر و موهای آنها تیره تر و با قطر بیشتری باشد، شانس رفع دائمیشان هم بیشتر خواهد بود. از آنجایی که امکان سوختگی و آسیبهای پوستی با لیزر موهای زائد در افرادی با پوستهای تیره بیشتر است، توصیه میشود افرادی که سولاریوم کردهاند، حمام آفتاب گرفتهاند یا پوستهای بسیار تیرهای دارند، از لیزر کردن موهای زائد خود به شدت پرهیز یا در مورد این کار با پزشک متخصص پوست مشورت کنند.
چه کسانی نباید از لیزرتراپی استفاده کنند؟
بیمارانی مانند افراد مبتلا به لوپوس که نور لیزر باعث تشدید بیماریشان میشود، افراد مبتلا به پورفیری هم به دلیل واکنشی که نسبت به لیزر نشان میدهند، باید دور این روش درمانی را برای رفع موهای زائد خود خط بکشند. افرادی هم که باتری در قلب خود کار گذاشتهاند باید قبل از لیزر، پزشک خود را در جریان بگذارند و معمولا از انجام لیزر موهای زائدشان منع میشوند.
اگر شما از داروهایی که پوست را نسبت به نور حساس میکنند، استفاده کنید، باید تا مدتی دور لیزر کردن را خط بکشید یا حداقل پزشک معالج خود را در جریان این موضوع بگذارید. مهم ترین و پرمصرفترین این داروها شامل مسکنها یا داروهای ضدالتهاب غیرکورتونی، کوتریموکسازول، گروهی از داروهای مدر، برخی داروهای دیابت، کینین و کنیدین، برخی تتراسایکلین ها، آمیودارون، پیروکسیکام، سولفونامیدها، سولفونیل اورهها، داروهای ضدبارداری خوراکی و ایزوترتینوئین میشوند.
خیر، دستگاههای لیزری که در خانه استفاده میشوند، مانند انواع کلینیکی آن، موها را برای همیشه از بین نمیبرند و ممکن است تعدادی مو در طول زمان، دوباره رشد کند.
احتمال ایجاد سوختگی در هر دو نوع دستگاههای لیزر موهای زائد خانگی و سالنهای زیبایی وجود دارد. فردی که مسئول اینکار است، معمولا باید مهارت کافی در انجام لیزر داشته باشد و از ژلهای مخصوص استفاده کند.
بله، بسته به حساسیت پوستی که فرد دارد و نوع دستگاه، ممکن است افراد، میزان متفاوتی از درد را تجربه کنند که با استفاده از ژلهایی که فرد متخصص استفاده میکند، این درد کمتر میشود.
خیر. با پرداخت هزینه لیزر موهای زائد در منزل، دیگر نیازی به پرداخت جداگانه نیست.